Selectie-trilogie De selectie De elite & De One

103

Spots 2 Top25's 8

De drie delen van Kiera Cass internationale bestsellertrilogie Selection in één band!
De selectie
Voor 35 meisjes is de selectie dé kans op een beter leven. Deelname biedt de mogelijkheid om in het paleis te wonen en te wedijveren om het hart van prins Maxon, met alle bijbehorende glamour, avondjurken en juwelen. Maar voor America Singer is de selectie een nachtmerrie. Ze moet haar geheime liefde opgeven en haar thuis verlaten om een felle strijd aan te gaan voor een kroon die ze niet wil. Maar dan ontmoet ze prins Maxon en twijfelt ze aan alles.

De elite
De groep van 35 meisjes is geslonken tot de elite van zes. De strijd om Maxons hart wordt steeds meedogenlozer. Hoe dichter America bij de kroon komt, hoe meer ze worstelt om erachter te komen naar wie haar hart echt uitgaat: Aspen of Maxon. Terwijl zij verscheurd wordt tussen haar twee toekomsten, weet de rest van de elite precies wat ze wil. Americas kans om te kiezen dreigt door haar vingers te glippen.

De one
De selectie heeft het leven van 35 meisjes voorgoed veranderd. En nu is de tijd aangebroken dat er een winnaar wordt gekozen. America had nooit durven hopen dat ze kans maakte op de kroon of om het hart van prins Maxon te kunnen veroveren. Maar nu de competitie haar einde nadert en de bedreigingen buiten de paleismuren steeds gewelddadiger worden, realiseert America zich hoeveel ze te verliezen heeft en hoe hard ze moet vechten voor de toekomst die ze wil.

Verschenen in
Genre
Young Adult
Laatste editie
17 juni 2015
Uitgeverij
Van Goor
ISBN
9789000346110 , 9789049804060


Door lezers

Feelgood Club / De vrienden van Feelgood over: Zomerlezen
27 juli 2018 20 reacties
Er was eens... / Amnesty boekenmarkt 2017
24 juni 2017 22 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

Meeslepend en verbluffend prinsessenboek

door Maud Goossens op 23-11-2015

Een geheime, hartstochtelijke eerste jeugdliefde in een bijna onmogelijke samenleving. Opgesloten in een van de laagste hokken van het kastenstelsel. Dagelijkse zorgen of er vanavond wel eten op tafel zal staan. Als je dan de kans krijgt om de nieuwe prinses te worden, doe je dat dan? Zou je je thuis achterlaten, gaan strijden voor een kroon die je eigenlijk niet wil en de liefde van je leven de...


Lezersrecensies (1)

Niet weg te leggen!

door: Sammie hagemeijer 1 like
Ik had op vakantie drie delen mee en ik had ze in twee dagen weer uit! Het was echt niet weg te leggen!! Ik raad het zeker aan, hoewel dit volgens mij niet echt een boek is dat volwassenen ook leuk vinden.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic