Slik je dat?

2

Joanna Blythman is een bekroond onderzoeksjournalist en gezaghebbend commentator op de voedselketen. In eerder verschenen boeken schreef ze over:
- de milieu impact van kweekzalm;
- discutabele gezondheidsclaims;
- de oorzaken van stijgende voedselprijzen;
- de toename van obesitas.

Ze legt in Swallow this haarfijn uit wat de voedingsindustrie allemaal met ons eten uitspookt.
Misschien was je al voorstander van onbewerkt voedsel, en anders ben je dat zeker na het lezen van dit boek. Slik je dat? is de Nederlandse vertaling.

Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
210
Laatste editie
07 september 2015
Uitgeverij
De Vrije Uitgevers
ISBN
9789077788493

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 12,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 12,50
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Verplicht boek

door: Jeanette van Culinette's Kookpunt 1 like
Iedereen zou dit boek moeten lezen. Deze doorgewinterde en niet voor niets bekroonde journaliste heeft een gedegen stukje werk afgeleverd. De wereld van de voedingsindustrie is een wereld vol schijn en manipulatie en Joanna toont dat zodanig aan dat zelfs de goedgeinformeerde consument zich toch...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic