Start to Sleep

1

1 Belg op 4 kampt met slaapproblemen. Dat heeft enorme gevolgen voor al die mensen, maar ook voor hun werkgevers, het verkeer enz.

Veel te vaak proberen mensen die problemen te bekampen met medicatie.
Psychologe Annelies Smolders begeleidt al vele jaren met veel succes mensen met slaapproblemen. Haar methode wérkt, ook zonder slaapmiddelen. De Start to Sleep-methode is een succestherapie die eruit bestaat om je slaapgedrag (inbegrepen de uren dat je niet slaapt) totaal te veranderen. Het is werkelijk een totale reset.

Volg je haar schema en adviezen, dan word je in een paar maanden tijd een goede slaper. Waardoor je je beter gaat voelen, je efficiënter zal werken, je minder verstrooid zal zijn, je algemene gezondheid een boost krijgt en je blijer in het leven zal staan.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
150
Laatste editie
24 maart 2017
Uitgeverij
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089317087
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Niet voor goede slapers

door: Evelien T 1 like
Dat is ook logisch dat het boek niet voor goede slapers is en misschien was het ook geen goed idee om het te lezen. Iemand had het mij aangeraden omdat er veel feiten en tips in staan om je te helpen met beter te leren slapen. In mijn geval ben ik meer gaan piekeren over mijn slaapgedrag, wat een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic