Stijlvol dineren

,

0

Glaasjes zijn niet langer een modeverschijnsel maar een manier van eten. Dankzij glaasjes wordt een maaltijd een feest voor het oog, de neus en de tong. In dit boek vind je tientallen originele en oogstrelende receptjes, klaargemaakt en gefotografeerd door kenners, in aangepaste glaasjes: komkommergranité met dille, limoen en kaviaar, pikante venkelcrème en geroosterd zeewier, Thaise salade met kip, mousse van limoen met braambessen... Voor een gezellig feest onder vrienden, een feestelijk en verfijnd menu, of een lekker hapje tussendoor
Glaasjes maken van een maaltijd alleen, met twee, met familie of vrienden een waar visueel en zintuiglijk feest. Glaasjes zijn niet langer een modeverschijnsel of een hype, maar veeleer een 'manier van eten'. In dit boek vind je tientallen verrukkelijke recepten, esthetisch en origineel: van de pikante venkelsoep met gedroogde algen tot de rozen- en granaatappelsorbet tot de tompoes van geroosterde groenten en de tartaar van tonijn met venkel en limoen... Klaargemaakt en gefotografeerd door talentvolle vakmannen in de gepaste glazen, zullen de gerechtjes je in staat stellen een feestelijk of ontspannen menu samen te stellen, een gezellig hapje onder vrienden... voor elk wat wils.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
96
Laatste editie
28 september 2010
Uitgeverij
Lannoo
ISBN
9789020991598

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic