Eindelijk verschijnt DE DERde druk van het THE BIG GREEN EGG BOOK. De BGE heeft in korte tijd voor een ware kooksensatie gezorgd. Zijn kracht is even eenvoudig als geniaal te noemen: door zijn unieke eigenschappen wordt aan elk gerecht een bijzondere en subtiele smaak afgegeven.
The BIG GREEN EGG BOOK is een must-have voor iedereen die van puur en mooi eten houdt en smaak serieus neemt én het logische vertrekpunt voor een optimaal gebruik van de BGE. Via basisbereidingen wordt de lezer stapsgewijs ingeleid in de vele toepassingen van het robuuste kooktoestel – bakken, braden, stoven, grillen, roken en slow cooking – waarbij gewerkt wordt met pure en eerlijke (seizoensgebonden) ingrediënten. Naast heel veel extra’s, inspireren diverse topchefs de gebruiker uiteindelijk tot zijn eigen masterclass.
Als je nog geen foodie was, dan word je het wel nu!
The BIG GREEN EGG BOOK is een must-have voor iedereen die van puur en mooi eten houdt en smaak serieus neemt én het logische vertrekpunt voor een optimaal gebruik van de BGE. Via basisbereidingen wordt de lezer stapsgewijs ingeleid in de vele toepassingen van het robuuste kooktoestel – bakken, braden, stoven, grillen, roken en slow cooking – waarbij gewerkt wordt met pure en eerlijke (seizoensgebonden) ingrediënten. Naast heel veel extra’s, inspireren diverse topchefs de gebruiker uiteindelijk tot zijn eigen masterclass.
Als je nog geen foodie was, dan word je het wel nu!