The truth about food

2

Voedsel is het belangrijkste dat de mens nodig heeft om te leven. In de loop van duizenden jaren hebben mensen door trial-and-error uitgevonden wat bepaalde voeding met je kan doen: knoflook is goed tegen ontstekingen, chocola helpt de stemming te verbeteren, olijfolie houdt de huid jong, etc. Deze overgeleverde kennis vormde het uitgangspunt voor het onderzoek naar het effect van bepaalde voedingsmiddelen op o.a. je gezondheid, geheugen en lichamelijke prestaties. Alle feiten en fabels over voeding werden op een wetenschappelijke manier en door groots opgezette experimenten (met soms meer dan 20.000 proefpersonen) onderzocht. Dit leidde tot The Truth about Food, Eerlijk over eten.

In dit toegankelijk geschreven boek vind je het antwoord op de vraag hoe je door middel van het juiste eten jong, mooi, sexy, vruchtbaar en slank blijft. Maar ook hoe je optimaal presteert, zowel lichamelijk als geestelijk, gezond blijft en je kinderen lichamelijk en geestelijk zo goed mogelijk opvoedt. De bijbehorende tv-serie The truth about food is vanaf 8 januari zes weken lang op Canvas. Het boek zelf is veel meer: het gaat dieper in op de verschillende onderwerpen die in de serie aan bod komen, het is een naslagwerk dat zijn waarde blijft behouden door de hoeveelheid wetenschappelijk onderbouwde informatie en het biedt handvatten voor een gezonde levensstijl.
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
240
Laatste editie
24 maart 2007
Uitgeverij
A.W. Bruna LeV.
ISBN
9789022993224
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic