Toen kwam Sam

9

Spots 1

Voor Kix verandert alles als er op een dag een prachtige, witte berghond komt aanlopen. Hij sluit vriendschap met de geheimzinnige hond, die hij Sam noemt. Sam is het liefst de hele tijd bij Kix en vindt het heerlijk om eindeloos geaaid te worden. Maar Kix maakt zich zorgen, want stel dat de eigenaar Sam terug wil? Tijdens een bloedstollend spannende nacht moet Kix bewijzen hoeveel hij van zijn hond houdt. Dit boek is gebaseerd op een echt verhaal. Toen Edward van de Vendel bij familie in Canada was, verscheen er zomaar een grote witte hond. Het spannende avontuur dat zij met de hond beleefden, staat nu in dit boek.

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
04 november 2011
Uitgeverij
Em Querido's Uitgeverij Kinderboek
ISBN
9789045112411 , 9789045112572 , 9789045118949


Door lezers

Passie voor letteren / Vriendschap
23 september 2016 9 reacties
  Meer artikelen


Bestel dit luisterboek voor  €8,99 bij

bestellen

Lezersrecensies (2)

Toen kwam Sam

door: Juf Yvon 1 like
Mooi verhaal over mens en dier die elkaar aanvoelen en begrijpen. Het verhaal is gebaseerd op het echte verhaal van de schrijver en dat gaf meerwaarde aan het verhaal. (12e boek voor boekenbingo 2016)

Trouwe Sam.

door: Jenny Oreel 1 like
Een verhaal over trouwheid van een grote lobbes gaat er meestal in als koek, vooral bij kinderen. Ik werd als volwassene echter ook direct gegrepen door de verteltrant en de tastbare liefde voor dieren binnen dit gezin. Je moet gewoon doorlezen omdat je wilt dat Sam bij dit gezin blijft. De...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic