Tomaten

0

75 verrassende recepten met tomaten in de hoofdrol Rauw in salades, als een scherpe salsa, gekookt in een rijke saus, uit de oven, zongedroogd... hoe je tomaten ook eet, geen enkel ander ingrediënt is zo veelzijdig. Ontdek meer over deze sappige vrucht en haar toepassingsmogelijkheden. Jenny Linford vertelt het verhaal van de tomaat, van oorsprong tot heden, en laat zien welke variëteiten en zaden er zijn, inclusief oude rassen. Ook geeft ze praktische tips voor het kweken, behandelen, bewaren en laten rijpen van tomaten. Haar passie voor de unieke smaak van de tomaat deelt ze in meer dan 75 recepten vanuit de hele wereld, zowel klassieke als nieuwe.

* 75 makkelijke recepten met tomaten
* Tomaten zijn gezond, overal goed verkrijgbaar en erg lekker
* Met informatie over variëteiten en zaden
 

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
05 april 2016
Uitgeverij
Van Halewyck
ISBN
9789461314611

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,95
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

Rood goud op je bord!

door Heidi op 06-04-2016

Dit tomatenrode kookboek heeft een duidelijk boodschap op de kaft staan: de tomaat de hoofdrol geven in 75 recepten. Voor de recepten wordt gebruik gemaakt van verschillende variëteiten van de vrucht die vaak als groente wordt gebruikt. De recepten komen uit verschillende windstreken van de wereld, onder andere de Griekse, Afrikaanse, Italiaanse en Franse keuken komen aan bod. Ook een introductie...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic