Total war-rome-ondergang van carthago

3

David Gibbins - Total War Rome - Ondergang van Carthago

Dit is het verhaal van de Romeinse legionair en centurio Fabius Petronius Secundus, en van zijn greep naar de macht. Van zijn eerste strijd tegen de Macedoni?rs tot de totale oorlog in Noord-Afrika en de belegering van Carthago.
Fabius' overwinningen bezorgen hem bewondering en respect, maar trekken ook hebzucht en jaloezie aan. Zo leert hij al snel dat zelfs je trouwste bondgenoten je ergste vijanden kunnen worden. Voor Fabius komt het echter neer op ??n vraag: hoeveel is hij bereid op te offeren voor zijn visie van Rome?

Ondergang van Carthago, ge?nspireerd op de game Total War: Rome II uit de bestsellende Total War-reeks, is de eerste in een serie epische verhalen. Een verhaal over het lot van ??n man en zijn reis door het hart van het Romeinse Rijk. Een wereld waarin elke soldaat en elke burger militaire slimheden en politieke intriges gebruikt om aan de dood te ontsnappen.
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Bert Bakker , Edwin Krijgsman , Erica van Rijsewijk
Laatste editie
20 september 2013
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024563401 , 9789024563418

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic