Van chocoladeglazuur tot roze fondant

0

Hoe maak je nu een perfecte glazuurlaag voor op de taart? Wat voor versiering past er op een verjaardagskoekje? En met welke technieken worden cupcakes eigenlijk zo mooi gedecoreerd?
Heb je ook wel eens voor de etalage van een taartenwinkel gestaan en gewild dat je dat prachtig gedecoreerde gebak zelf zou kunnen maken? In Van chocoladeglazuur tot roze fondant staan indrukwekkende versieringen voor op taart, koekjes en cupcakes. Door de grondige, maar toegankelijke technische uitleg en de vele stap-voor-stapfoto’s kan het maken van deze versiersels ook in eigen keuken niet meer misgaan!
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
128
Laatste editie
29 september 2010
Uitgeverij
Becht's Uitgevers-Maatschappij, H.J.W.
ISBN
9789023012979

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic