Vegetarisch uit eten

,

1

Vegetarisch eten is in. Niet alleen omdat het gezond is, maar vooral ook omdat het lekker is. Althans, als het bereid is door een professional. Echte koks, daar gaat het om, vakmensen die naast vis- en vleesgerechten hun hand niet omdraaien voor een smakelijke, culinair hoogstaande, gevarieerde vegetarische schotel.
In Vegetarisch uit eten, waarin ruim 125 Nederlandse adressen zijn opgenomen van vegetarische restaurants én restaurants met een ruim vegetarisch aanbod, laten Ton de Zeeuw en Robert van der Aa zien dat iedereen een restaurant naar keuze in zijn eigen regio kan vinden. Vegetarisch uit eten bewijst daarnaast dat de vegetarische keuken volwassen is geworden en verder gaat dan een traditionele quiche met geitenkaas of een groente-omelet.
Naast restaurantrecensies geven verschillende chefs hun vegetarische toprecepten prijs in Vegetarisch uit eten, zodat je thuis deze culinaire smaakexplosies kunt herbeleven.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
269
Laatste editie
14 oktober 2010
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789061129882

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic