Verrassend Veggie

0

De jonge veggiekok Philippe Van den Bulck is een rijzende ster aan het firmament van de Belgische gastronomie. In zijn kookboek Verrassend Veggie gaat hij op zoek naar originele vegetarische recepten met invloeden uit heel de wereld. Rode draad doorheen dit boek is Philippes voorliefde voor groenten, die hij niet langer kan en wil verbergen. Meer nog, hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken zonder vlees en met veel groenten.
Aan de hand van recepten, tips en persoonlijke interpretaties laat Philippe zien hoe verrassend je met een ‘niet-vleesgerecht’ uit de hoek kan komen. Voor zijn ingrediëntenkeuze grijpt hij het liefst terug naar 100% plantaardige en biologische producten van eigen bodem, hier en daar aangevuld met een exotisch tintje. Hij maakt er een punt van om enkel niet voor de hand liggend veggiefood te serveren. Vaak merk je zelfs niet eens dat er een vegetarisch gerecht op je bord ligt. Zo verrassend kan veggie zijn.

Met De smaken van Philippe zet je met de hulp van eenvoudige recepten in een mum van tijd culinaire veggiepareltjes op tafel. Voor de basisbereidingen is er ook een handig stappenplan. Het wordt een boeiende culinaire ontdekkingstocht.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
09 maart 2011
Uitgeverij
Linkeroevers Uitgevers NV
ISBN
9789057203534

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic