Vitaal door emotionele psychologie

0

Vitaal door Emotionele Psychologie
Emoties kunnen ons behoorlijk dwarszitten. Als ze niet goed geuit of verwerkt worden zetten emoties zich vast in je lichaam. Daardoor raken de energiebanen verstopt en kan de energie niet meer goed doorstromen. Er zijn acupressuurpunten waarop je die emoties kunt verwerken.
Willem Jan van de Wetering ontwikkelde de Emotionele Psychologie. De psychologische betekenis van de emoties helpt je om de emoties te begrijpen en als blokkade op te kunnen ruimen. In Vitaal door Emotionele Psychologie worden 42 van de belangrijkste emoties die we kennen en hun positieve vervanging omschreven.
Met dit boek kan je zelf aan de slag om ervoor te zorgen dat de negatieve emoties worden opgeruimd en ga je ze vervangen door helpende gevoelens. Middels affirmaties neem je afscheid van al je emotionele blokkades waardoor de energie weer gaat stromen.
Over de auteur:
Willem Jan van de Wetering is autoriteit op het gebied van het Enneagram, schrijver, coach en trainer. Hij begeleidt mensen op weg naar een succesvol leven. Hij ontwikkelde de Enneagram IntegratieKunde (EIK) opleiding waarin gewerkt wordt met Emotionele Psychologie.

Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
120
Laatste editie
08 december 2016
Uitgeverij
Stichting GVMedia
ISBN
9789055993123

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 12,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 12,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic