Vlinderhuid

,

3

De jonge journaliste Xenia werkt bij een kleine maar invloedrijke online krant. Wanneer Moskou wordt opgeschrikt door een reeks gruwelijke moorden op vrouwen, besluit Xenia de seriemoordenaar op te sporen via internet. Ze ontwerpt een website die als valstrik moet dienen.

De website lijkt te werken, ze weet contact te maken met de moordenaar en ze wordt een mediasensatie. Maar Xenia’s interesse in de wreedheden is meer dan professioneel: ze is gefascineerd door de seksuele bruutheid van de moorden. Gaandeweg raakt Xenia geobsedeerd door de moordenaar – en hij door haar, onder het oog van de media. Xenia zal zich moeten losrukken uit haar obsessie om de ­moordenaar in de val te lokken.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Shkurka Babogki
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Helen Saelman
Laatste editie
11 oktober 2013
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij
ISBN
9789022559222 , 9789022564066 , 9789460237928
Advertentie

Hebban recensie

Gruwelijkheden in dichtvorm

door Hebban Crew op 31-12-2013

Al sinds zijn vroege jeugd houdt Sergej Koeznetsov (Moskou, 1966) erg van boeken. Door het vele lezen voelde hij zich soms schuldig tegenover al die schrijvers van mooie verhalen en wist geen betere manier om die schuld in te lossen dan de huidige generatie eveneens van boeken te voorzien. De kortere versie hiervan is volgens Koeznetsov dat hij schrijft omdat hij het leuk vindt. Hij studeerde...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic