Voor ik val

37

Artikelen 3 Lijsten 1 Top25's 1
Samantha Kingston leidt het perfecte leventje: ze is populair op school, ze heeft verkering met de knapste jongen van het football-team en ze wordt aanbeden door haar drie beste vriendinnen. Vrijdag 12 februari zou gewoon weer zo?n volmaakte dag in haar volmaakte leventje moeten zijn. Maar het loopt allemaal totaal anders: die vrijdag blijkt Sams allerlaatste dag te zijn.
Sam krijgt een nieuwe kans, of liever gezegd: zeven nieuwe kansen. Gedurende zeven dagen herleeft ze haar laatste dag en krijgt ze de kans het mysterie van haar dood te ontwarren. Ze wordt gedwongen goed naar zichzelf te kijken en komt erachter wat werkelijk van waarde voor haar is. Sam krijgt spijt van veel dingen en ze wil er alles aan doen om alles recht te zetten. Het is niet te laat, maar kan Sam nog veranderen?
Verschenen in
Genre
Young Adult
Vertaald door
Willeke Lempens
Laatste editie
03 februari 2011
Uitgeverij
The House of Books
ISBN
9789044328547


Artikelen over Voor ik val

9 x nu en straks in de bioscoop
16 mei 2017 12 likes
10 keer eerst (her)lezen, dan naar de film
01 februari 2017 13 likes
7 keer terug in de tijd
05 december 2016 7 likes
  Meer artikelen
Advertentie

Lezersrecensies (2)

Beter dan de film, raakte me echt

door: JeroenAmsterdam 1 like
Voor ik val is is een Young Adult en gaat over een loop in de tijd. Samanrha overkomt dit. Eerst is ze nogal een trut die niets geeft om mensen om haar heen ,maar langzaam leert ze dat haar 'probleem' een reden heeft. Ze moet een beter mens worden. Ik las het boek pas nadat ik de film zag en het...
ebook

psycho qu’est-ce que c’est

door: Valérie Moonen 1 like
Samantha Kingston heeft het perfecte leventje, een groep hechte vrienden en een vriendje waar ze al jaren verliefd op was. Tot ze op een dag een ongeluk krijgt, 12 februari, deze dag blijft ze op nieuw beleven. En doet haar nadenken over haar eigen leven. Wat kan ze doen om dit te stoppen en alles...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic