Waarom quella

3

Privédetective Raymond Wanders wordt op een zaterdagochtend in maart dood aangetroffen bij zijn huis. Niet ver bij hem vandaan ligt het hondje van zijn vriendin. De inspecteurs Rayan Ferdi en Harry Faber storten zich op de zaak en merken al snel dat er meerdere verdachten zijn, waaronder Raymonds partner Alex den Ouden.

Ferdi, die de dood van zijn pas vermoorde vrouw probeert te verwerken, bijt zich samen met zijn collega en vriend Harry Faber gemotiveerder dan ooit vast in wat zijn laatste zaak moet worden. Tijdens het onderzoek vraagt hij zich steeds af: “Waarom Quella?”. Als uiteindelijk de oplossing naderbij komt, dreigt er voor Ferdi opnieuw een persoonlijk drama.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
17 december 2008
Uitgeverij
Pamac
ISBN
9789081367318
Advertentie

Hebban recensie

Vermakelijke thriller van een hobbyschrijver

door Kaj Peters op 23-12-2008

In vele mensenharten klopt het verlangen om creatieve uitspattingen te vertalen naar een mooie roman. Slechts een enkeling zet deze wens door en vindt een uitgever die het geesteskind ook daadwerkelijk levensvatbaar acht. Abdellah Cheikh, de Marokkaans-Nederlandse schrijver van deze roman, heeft zich onze taal eigen gemaakt en een gooi naar het schrijversschap gedaan met deze debuutroman. Zou hij...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic