Wacht maar tot ik wakker word

29

Kort na de moord op een jonge vrouw wordt de Brusselse topspeurder Luc Bonnart zwaargewond teruggevonden onder een brug in Knokke-Heist. Bonnart is het slachtoffer geworden van een brutale aanval die mogelijk verband houdt met de eerste moord. Terwijl zijn collega wegzinkt in een coma, wordt Briek Mulders belast met het dubbele onderzoek. Daarbij krijgt hij het gezelschap van Aline Bonnart, de briljante, beeldschone maar emotioneel verwarde dochter van. Samen proberen ze het motief achter de moord(en) te achterhalen en wachten ze vol ongeduld op het ontwaken van Bonnart. Er volgt een spannende zoektocht naar de waarheid, waarbij Mulders voor het eerst nieuws krijgt van zijn vriend Joris Van Espen, die in Frankrijk op de loop blijkt voor de politie.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
25 maart 2010
Uitgeverij
De Bezige Bij
ISBN
9789022324868 , 9789460411205
Advertentie

Hebban recensie

Veel meer dan een politieboefje verhaal

door Cees van Rhienen op 11-05-2010

De opmars van Vlaamse auteurs is al enige tijd aan de gang, getuige Piet Baete met de opvolger van zijn boek Poker. Het duo Briek Mulders en Luc Bonnarts zag in dit verhaal het levenslicht. Toen was al duidelijk dat het niet bij dit ene avontuur zou blijven. Over beide rechercheurs is immers nog veel te vertellen. Ook het tweede boek van Baete rond het speurdersduo geeft nog niet alles prijs. In ...

Lezersrecensies (3)

Er even in komen, maar dan genieten

door: Annetje 1 like
Het boek begint met een heel korte weergave van het vorige boek. Van mij mocht dit iets langer zijn, want ik had toch wel een aantal hoofdstukken nodig om er terug in te komen (het was ongeveer een jaar geleden dat ik Poker las). Maar vanaf het moment dat ik er terug inzat, las het als een trein en...

door: Peter Roosen 1 like

door: mieke labaere 1 like
Dit boek is weerom van hoge kwaliteit! Het is een vervolg op Poker maar kan gerust apart gelezen worden. Het verhaal zit spannend in elkaar en leest vlot. Op naar het volgende spannende boek van Piet Baete. De Vlamingen mogen best trots zijn op deze nieuwe schrijver!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic