Water en vuur

0

Ter hoogte van Alicante kapen gangsters een lading heroïne aan boord van een zeilboot. Ze vermoorden de opvarenden, een diplomaat en zijn gezin. De boot wordt in brand gestoken, maar het wrak blijft drijven. Europol vraagt aan Lilly om het milieu te infiltreren en de toedracht te onderzoeken.
Don Silvio, een maffiabaas en eigenaar van de drugs, wil weten wat er met de lading gebeurd is. Hij geeft opdracht aan de schimmige `Fox om het uit te zoeken.
Na enkele vruchteloze pogingen merkt Lilly dat de opvarenden van een jacht zich verdacht gedragen. Ze volgt hen naar een bar die een knooppunt voor drugshandel blijkt te zijn. Lilly slaagt erin vriendschap aan te knopen met bareigenaar Pepe en vraagt hem om werk. Pepe, een vertrouweling van de don, laat Lilly zorgvuldig screenen en besluit haar een kans te geven als drugskoerier.
Fox ontdekt dat er medewerkers van Pepe bij de kaping betrokken waren en tipt don Silvio. Die twijfelt niet aan Pepe s trouw. Samen beslissen ze dat Lilly de zaak verder moet onderzoeken. Voor haar lijkt het de ideale gelegenheid om het netwerk volledig door te lichten, maar enkele medewerkers ruiken onraad.
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
166
Laatste editie
24 april 2014
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402114614
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic