Waterlijk

2

Wanneer de oudere en ervaren CIE-rechercheur Cor Harriman onder verdachte omstandigheden verdwijnt, krijgt de jonge rechercheur Bas de opdracht alvast alles over het privé- en politieleven van de vermiste uit te zoeken. Harriman was vooral bij de recherche werkzaam, maar ook vele jaren bij het Arrestatieteam dat als een eliteonderdeel wordt beschouwd. Hij geldt als een cynische, ijskoude rot in het politievak, maar is dat wel zo? En waarom is hij verdwenen?

Bas krijgt assistentie van zijn collega Martine op wie hij heimelijk een oogje heeft laten vallen. De twee rechercheurs ontdekken dat Cor Harriman gedurende een aantal jaren niet bij de politie was. Waar zat hij toen? En waarom? En wat had Harriman te maken met het zogenaamde ‘Blommestein Plan’ werd genoemd? Dan spoelt een lijk aan op de Maasoever en gaat het onderzoek pas goed van start.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
14 juni 2012
Uitgeverij
Schrijverspunt
ISBN
9789078407980

Hebban recensie

    Anne Terwisscha Hebban Recensent

Pas op het einde wordt het nog iets

door Anne Terwisscha op 13-07-2012

Onder een brug wordt de auto gevonden van de Limburgse politieman Cor Harriman. Hijzelf is vermist en er worden sporen van een schietpartij bij de auto ontdekt; alle reden om een onderzoek in te stellen. De jonge rechercheur Bas krijgt die opdracht in de maag gesplitst. Bas duikt in het verleden van Harriman en komt er al snel achter dat hij een vreemde loopbaan heeft. Harriman heeft ooit zijn...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic