We hebben er een geitje bij

,

17

Artikelen 5 Lijsten 1

We hebben er een geitje bij!, geschreven door Marjet Huiberts en geïllustreerd door Iris Deppe, is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2016. Bij deze speciale editie zit een leuk vingerpopje van het geitje.

Prentenboek van het Jaar 2016
Dit geweldige peuterprentenboek met tekst van Marjet Huiberts en illustraties van nieuwkomer Iris Deppe is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2016. Dit boek staat tijdens de Nationale Voorleesdagen 2016 centraal.
De Nationale Voorleesdagen 2016 worden gehouden van woensdag 27 januari t/m zaterdag 6 februari 2016.

Een nieuw geitje op de kinderboerderij
In We hebben er een geitje bij! is op de kinderboerderij een nieuwe bewoner geboren. Voor Mik het babygeitje heeft gevonden, gaat hij langs alle andere kinderboerderijdieren, die elk op hun eigen manier uiting geven aan hun blijdschap over de geboorte van het nieuwe geitje. Om voor te lezen vanaf 2 jaar.

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
32
Laatste editie
27 januari 2016
Uitgeverij
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025755966 , 9789025761431 , 9789025765309 , 9789059652965 , ...


Artikelen over We hebben er een geitje bij

De Tekentafel: illustratrice Iris Deppe
05 augustus 2015 1 like
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 8,00 Bestel het ebook bij Libris voor 4,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 8,00 Bestel het ebook bij Blz. voor 4,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersHebban recensie

    Koen Driessens Hebban Recensent

Een waar voorleesplezier

door Koen Driessens op 19-01-2016

Op de kinderboerderij is een geitje geboren. Mik springt op zijn step en gaat het bezoeken. De kinderboerderijdieren koe, paard, kip, konijn en de varkens begroeten hem telkens op hun eigen manier met hetzelfde nieuws: we hebben er een geitje bij! De boer neemt Mik en alle dieren mee naar moeder geit en haar mooie, kleine geitje. Dit alles in tweeregelige rijmpjes en kleurrijke wascotekeningen...


Lezersrecensies (4)

We hebben er een geitje bij

door: Juf Yvon 1 like
Simpel verhaal, maar heel leuk doordat het over de lente gaat, origineel op rijm is geschreven én prachtige, duidelijke platen heeft. Misschien wel meer een boek voor kinderen tot 5 jaar. (29e boek voor boekenbingo 2016)

Simpel verhaaltje op rijm

door: Gerdienvp 1 like
Leuk verhaaltje over allerlei dieren op de kinderboerderij. Op rijm geschreven, waardoor het een fijn verhaaltje wordt om naar te luisteren. De dierengeluiden kunnen de leerlingen leuk meedoen. Echt een boek voor kinderen van 4 jaar of jonger. Er zit weinig verhaal in.

Erg leuk prentenboek over dieren

door: Ellen van Ravenzwaaij 1 like
Ik heb dit boek voorgelezen aan mijn kleuterklas in het kader van de Nationale Voorleesdagen en de boekenbingo van Juf Sanne. Kinderen vinden het geweldig om de diergeluiden na te doen en zitten daarom ook meteen in het verhaal. De prenten zijn mooi vormgegeven en zijn daardoor erg leuk en...

Eindeloos herhalen

door: leeswolvin 1 like
We hebben er een geitje bij is het Prentenboek van het Jaar 2016 en staat centraal tijdens de Nationale Voorleesdagen. Het verhaal gaat over Mik die naar de kinderboerderij gaat. Daar is een geitje geboren. Op zijn weg naar de stal waar het geitje ligt, roepen alle dieren naar Mik dat ze zo blij...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic