Werkboek Energetische Meditatie

,

0

Ton van Gelder & Fiona de Vos
Werkboek Energetische Meditatie
Bewustzijn en Energie als gidsen op het Indirecte Pad
bindwijze: paperback
formaat: 17 x 24 cm
omvang: ca. 160 blz.
illustraties: zwart/wit
prijs: 15,90
ISBN: 978 90 6378 625 0
Toen de Boeddhistische monniken over de Himalaya's trokken om het Boeddhisme in China te verspreiden, troffen ze daar een samenleving aan die Taoïstisch georiënteerd was. De vermenging van die twee grote culturen heeft een schat aan inspirerende bewegingen opgeleverd. Vooral de combinatie bewustzijn en energie is nergens zo uitgekristalliseerd als in Energetische Meditatie.
Die parel vormt de grondslag van het Werkboek Energetische Meditatie, het nieuwe boek van Ton van Gelder en Fiona de Vos. Op meesterlijke wijze schilderen zij het landschap waarbinnen het Indirecte Pad ligt en beschrijven zij op heldere wijze hoe je dat Pad kunt begaan.
Letters en woorden zijn onmisbaar voor kennisoverdracht, maar uiteindelijk gaat het om de ervaring. Vandaar een werkboek. De kracht van Ton van Gelder en Fiona de Vos is dat zij vanuit hun eigen ervaringen je op een niet mis te verstane wijze deelgenoot maken van de ervaringen van grote en kleine meesters, dwazen en narren.
Voor de vele fans van dit schrijversduo weer een nieuw hoogtepunt. De combinatie van de twee, die elk 'professional' zijn op hun eigen gebied, maakt dit werkboek tot een synergetisch feest van herkenning en verwondering.
Een absolute aanrader!
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
158
Laatste editie
14 februari 2012
Uitgeverij
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063786250
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic