Advertentie

Winter in Gloster Huis

106

Gelezen 121 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 28 Favoriet 5 Recensies 5
Literatuur & Romans Artikelen 1 Lijsten 1   Topics 0

In Winter in Gloster Huis nemen we een sprong in de tijd: de koning zit ruim tien jaar op de troon, de zorg is overgenomen door altijd dienstbare robots, de klaar-met-leven-wet is aangenomen. Twee broers krijgen een duizelingwekkende erfenis, plus de opdracht er ‘iets goeds’ mee te doen. De oudste begint een hotel aan een meer waar je waardig en omringd door aandacht kunt sterven. Het wordt een enorm succes. De jongere broer bouwt aan de overkant Gloster Huis, waar mensen die toch aan hun doodswens beginnen te twijfelen, welkom zijn. Maar wie laat zich daarnaartoe lokken? Wie denkt nog dat er iets beters bestaat dan de maakbare dood?

Winter in Gloster Huis is een kleine roman over een grote dwaasheid: het gevecht van een Don Quichot met de reus aan de overzijde.

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
144
Uitgeverij
Atlas Contact
Eerste editie
01 oktober 2015
Laatste editie
15 oktober 2015
ISBN
9789025446222 , 9789025446239 , 9789025450441


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (5)

Keuze van de redactie

Het is niet waar dat ik niet meer wilde leven

door: Inge Deutekom 1 reactie

Vonne  van der Meer (1952) kennen we van de eilandboeken over mensen die in een huisje op Vlieland een wending in hun leven doormaken en van onder andere de roman Ik verbind u door, waarin het perspectief ligt bij een soort engel die probeert mensen van buitenaf in hun lot te sturen. Haar nieuwste...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Winter in Gloster Huis

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken