Zelf kaas maken

0

50 heerlijke kazen die u kunt maken in uw eigen keuken.

Kaasmaken is een kunst en een fascinerend tijdverdrijf. Met dit boek verandert iedere hobbyist in een kaaskunstenaar. De meeste benodigdheden heeft u al in huis en als u geduldig te werk gaat, krijgt u kaas die veel verser en lekkerder is dan die uit de winkel.

Als bij het noemen van namen als cantal, provolone of stilton met bosbessen het water u in de mond loopt, en als uw nieuwsgierigheid wordt geprikkeld door minder bekende namen als Cabra al vino, Halloumi en Crottin, dan mag dit boek niet in uw boekenkast ontbreken.
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
176
Laatste editie
02 februari 2007
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789059206168
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic