Zenit

0

Stefaan Van Laere (1963) is auteur van meer dan 80 boeken, zowel fictie als non-fictie. Zijn thrillerreeks rond de Gentse commissaris George Bracke (nu actief bij Europol) is met Zenit aan nummer negen toe, meteen het eerste bij zijn eigen uitgeverij Partizaan. Deze thrillers worden zowel in Vlaanderen als Nederland gretig gelezen en vinden ook vlot hun weg naar de bibliotheken.  

George Bracke verveelt zich in Berlijn. Het zoveelste saaie politiecongres, en hij wil terug naar zijn huis in Oostakker, naar Annemie die wat uitgeblust raakt in haar job als woordvoerder bij de Gentse politie. Bracke is amper thuis of in Berlijn barst de hel los. De kogels vliegen in het rond, granaten ontploffen, mensen sterven op straat voor een aantal historisch beladen gebouwen en een waar mediacircus strijkt neer in Berlijn. De tentakels van deze blinde terreur strekken zich uit tot in Syrië en Marokko. Wie zal deze geweldenaars, deze bebaarde strijders voor het ‘Ware Geloof’ succesvol bestrijden? Zelfs president Obama bemoeit zich in eigen persoon met de zaak, maar is hij machtig genoeg om deze moderne pest een halt toe te roepen? En wie is toch die Bruno, zonderling, wraakengel of duivel?

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
220
Laatste editie
15 oktober 2015
Uitgeverij
Stefaan Van Laere/Uitgeverij Partizaan
ISBN
9789492007278
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic