Zoet & goed

0

Henrietta Inman leert je bakken op niveau

Zoet & goed is een kookboek vol met verrukkelijk recepten voor taarten, cakes, brownies en nog veel meer! Niet alleen vind je hier hoe je spectaculaire cakes maakt, maar ook recepten voor energie-boostende muffins en voedzame brownies mogen niet ontbreken.

Wil je wel eens wat anders proberen dan de standaard cake en brownie, en wil je graag aan de slag met gezondere ingrediënten, dan is dit boek iets voor jou. Want als je zoet eet wil je je daar ook goed bij voelen!

Daarnaast staat dit boek vol met recepten die gluten-, zuivel- en lactosevrij zijn en geen geraffineerde suikers bevatten. Hierdoor zijn veel van de recepten ook uitermate geschikt voor veganisten.

 

Henrietta Inman is afgestuurd aan de Professional Patisserie Scholarship in Londen en heeft als Chef Gebak in verschillende prijswinnende keukens gewerkt. Nu heeft ze haar eigen patisserie in Suffolk en worden haar recepten gepubliceerd in onder andere Stella Magazine van The Telegraph

Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
176
Laatste editie
20 september 2016
Uitgeverij
Spectrum
ISBN
9789000351121
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic