Zussen

5

Artikelen 1
Zussen van Olga van der Meer, een roman over de bijzondere band die alleen tussen zussen bestaat.

Samantha, Sabrina en Soraya kregen in hun jeugd weinig aandacht van hun ouders. Dat heeft een stempel gedrukt op de vrouwen, waar ze alle drie op een andere manier mee omgaan. Samantha heeft zich op haar carrière gestort om zich uit het milieu te werken waar ze vandaan komt. Ze wil nooit afhankelijk zijn, van niemand. Sabrina leidt het leven zoals ze vindt dat het hoort: met een man, kinderen en een deeltijdbaan. Alles klopt, behalve dat ze huwelijksproblemen heeft. Soraya is totaal ontspoord. Ze woont in een kraakpand, blowt en drinkt de hele dag door en is ook nog eens zwanger.

Sabrina en Soraya komen met hun problemen naar Samantha, net als vroeger. Daardoor komt Samantha nauwelijks aan haar eigen leven toe. Het wordt tijd dat haar zussen leren voor zichzelf te zorgen, zodat ook Samantha kan ontdekken waar haar eigen bestemming ligt.

Olga van der Meer is een van de bekendste familieromanauteurs van Nederland. Ook Zussen is weer zo'n boeiende, vlot weglezende roman.
Verschenen in
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
224
Laatste editie
24 november 2015
Uitgeverij
Z&K
ISBN
9789401905640 , 9789401905657


Artikelen over Zussen

Olga van der Meer: Mijn eerste X
08 september 2015 1 like
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het ebook bij Libris voor 7,99
Bestel het ebook bij Blz. voor 7,99
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersHebban recensie

Mooie familieroman over persoonlijke groei

door Diane Kooistra op 15-02-2016

De drie zussen Samantha, Sabrina en Soraya hebben een moeilijke jeugd gehad waarin verslaving, verwaarlozing en armoede een grote rol speelden. Hier gaan ze als volwassenen alle drie anders mee om. Samantha heeft inmiddels een goede baan, leuk huis en een vriend en wil vooral zelfstandig zijn. Sabrina is getrouwd, is moeder en wil in alles perfect zijn. De jongste, Soraya, woont in een kraakpand...


Lezersrecensies (2)

Zussen van Olga van der Meer is zeker een aanrader

door: DonderDesign 1 like
Boeken die gaan over de relatie tussen zussen vindt ik heerlijk om te lezen. Zelf heb ik een zus en onze band is heel goed. In boeken die gaan over zussen kan je soms dingen herkennen en dat is leuk, soms kan je totaal niks herkennen in het boek wat je leest maar dat maakt het niet minder leuk....

Actueel makkelijk leesbaar verhaal

door: Hilda Groen 1 like
Prachtig boek. Drie zussen reageren alle drie op hun eigen manier op hun slechte jeugd. Het boek leest gemakkelijk en je zit onmiddellijk in het verhaal. Actueel thema!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic