Zwarte lijst

Zwarte lijst

7
Gelezen 10 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 11 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0
Zwarte lijst
De excentrieke miljardair Igor Kasperov is eigenaar van een van de invloedrijkste en succesvolste antivirussoftwarebedrijven ter wereld. Maar als het Kremlin hem beveelt een catastrofaal computervirus los te laten in de Verenigde Staten, is hij gedwongen te vluchten voor zijn leven.
Sam Fisher en zijn Vierde Echelon-eenheid, een geheime militaire organisatie die zich alleen hoeft te verantwoorden tegenover de Amerikaanse president, wordt opgeroepen om Kasperov te vinden en hem namens de president politiek asiel aan te bieden. Een race tegen de klok, want Sam komt er al snel achter dat er meerdere organisaties op zoek zijn naar de Rus. En het enige wat zij Kasperov te bieden hebben is een snelle dood.
'Niemand geeft zo'n volledig beeld van moderne oorlogsvoering.' The Sunday Times
'De uitvinder van de techno-thriller.' The Daily Telegraph
De Amerikaan Tom Clancy is een van de succesvolste thrillerschrijvers aller tijden. Met bestsellers als De jacht op de Red October en Golf van ontzetting behaalde hij internationale roem. Clancy overleed in 2013 na een kort ziekbed, op 66-jarige leeftijd. Coauteur Peter Telep schreef eerder De ogen van de vijand met Clancy.
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
336
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Laatste editie
21 februari 2019
ISBN
9789021016153 , 9789021017709 , 9789021018829 , 9789021023960
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 20,99
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Verhaal dendert voort met interessante paralellen het heden.

door: Jeroen Bleeker 1 like
Bij het lezen van dit boek bekroop me hetzelfde gevoel als bij de meeste films uit de Transformers reeks: het begint met actie en het eindigt met actie. Ik vind dat soms wat vermoeiend, maar moet hier niet over zeuren wat dat hoort nu eenmaal bij zo'n boek van Tom Clancy / Peter Telep. Het verhaal...
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook