Advertentie

Hebban Newsroom

04
maart 2021
om 08:00

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Het voorwoord van de Boekenweek start bijna!

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Het voorwoord van de Boekenweek start bijna!

De Boekenweek is verplaatst naar de zomer van 2021 en toch beleven we van 6 tot en met 14 maart een ‘week vol boeken’. Laat je inspireren en geniet in aanloop naar de Boekenweek van gesprekken met auteurs en de mooiste boeken(tips). In dit artikel vertellen we je wat je de komende tijd kunt verwachten.

Terug naar huis: Meisje A, het kind dat ontsnapte

Debuutauteur Abigail Dean veroverde de wereld met 'Meisje A' – het boek werd direct bij verschijnen een New York Times en Sunday Times bestseller en de rechten (ook voor tv en film) werden verkocht aan 31 landen. 'Meisje A' overstijgt genres als roman met thrillerelementen en wordt binnengehaald als hét boek van 2021. Lees nu een sneak preview op Hebban en doe mee met de winactie.

Tien vragen aan Ingrid Oonincx

In de rubriek 'Tien vragen aan ...' ondervragen we auteurs met recent nieuw werk of schrijvers die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd over hun leesleven. Welk boek hadden ze zelf willen schrijven, met welke auteur zouden ze willen samenwerken en wat is het mooiste compliment dat ze over hun werk kregen? Vandaag leren we de thrillerschrijfster Ingrid Oonincx nog beter kennen. 

Maak kans op een van de 5 boeken van 'Meisje A' die we weggeven

Debuutauteur Abigail Dean veroverde de wereld met Meisje A – het boek werd direct bij verschijnen een New York Times en Sunday Times bestseller en de rechten (ook voor tv en film) werden verkocht aan 31 landen. Meisje A overstijgt genres als roman met thrillerelementen en wordt binnengehaald als hét boek van 2021.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

* Buzz mee met de nieuwe thriller van Marion Pauw, 'Vogeleiland'
* Tien vragen aan Mariska Overman

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2110 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Het voorwoord van de Boekenweek start bijna!

Gerelateerd