Advertentie

Hebban Newsroom

31
januari 2021
om 08:00

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Lees een boek uit het oosten, met winactie!

1 reactie

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Lees een boek uit het oosten voor de Hebban Reading Challenge

Maak je wereld breder door mee te doen aan de Hebban Reading Challenge checklist; probeer in elke categorie een boek af te vinken en stap uit je comfortzone. Ga bijvoorbeeld voor 'Lees eens een boek uit het oosten', waarmee je alle kanten op kunt. Er zijn namelijk heel wat plekken ten oosten van je, of wandel eens in oostelijke richting naar een minibieb, boekhandel of bibliotheek.

Vandaag is de eerste Hebban Uitleesdag van 2021!

Het is tijd voor de eerste Hebban Uitleesdag van 2021! Welk boek staat op jouw lijstje om vandaag uit te lezen? Deel jouw plannen onder dit artikel, waarin de redacteuren van Hebban je vertellen welke titel zij aan het einde van de dag op hun 'gelezen'-plank hopen te zetten.

Win een boekenpakket door mee te doen met de Hebban Reading Challenge!

Om je Hebban Reading Challenge een vliegende start te geven, geven we een verrassingspakket met boeken weg! Elke week tippen we boeken die passen bij de categorieën in de Hebban Reading Challenge checklist. Zo doe je inspiratie op en ontdek je nieuwe boeken buiten je comfortzone.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

Hebban Weekopening #4: Een bibliotheek, de dood en een plaats voor alles
Dit was januari in de Hebban Reading Challenge 2021

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2118 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Lees een boek uit het oosten, met winactie!

Gerelateerd