Advertentie

Hebban Newsroom

13
juni 2021
om 08:00

Hebban giveaways en leesclubs: Schrijf jij je in voor 'De dwalenden' of 'De geheime oorsprong'?

Hebban organiseert regelmatig winacties en leesclubs. Hier kun je je nog een aantal dagen voor inschrijven:

Winacties

Maak kans op het schrijfhandboek In 10 stappen een bloedstollende thriller schrijven
Lezen is net als eten een emotioneel gebeuren. Hoe smaakt iets? Hoe ziet het eruit? Maar vooral: blijf je hongerig naar meer? Een lezer wil niet alleen vermaakt worden, maar wil ook die opgewonden spanning voelen. Hoe gaat het verder? Hoe loopt het af? Schrijf je een spannend verhaal, dan is het nodig wat extra peper toe te voegen. Maar hoe doe je dat?

Maak kans op een van de vijf exemplaren van Het kattentheater van Mensje van Keulen
Mensje van Keulen schrijft al haar hele carrière over poezen en katten. Nu ze dit jaar haar vijftigjarige schrijverschap viert, worden al deze stukjes voor het eerst gebundeld in één geïllustreerde uitgave. Van journalistieke stukken tot verhalen en van gedichten tot kattencorrespondentie – je kunt het boek nu winnen.

Leesclubs 

Schrijf je in voor de leesclub met De kaalvreter van Machteld Siegmann
De debuutroman van Machteld Siegmann, De kaalvreter, wist bij verschijnen de longlist van de Hebban Debuutprijs 2020 te halen. Ook won het de CLO-Byblosprijs en de jury- en publieksprijs van De Bronzen Uil. Hebban organiseert een leesclub met het beklemmende boek. Schrijf je nu in!

Schrijf je in voor de leesclub met De geheime oorsprong
Spanning, mysterie, sfeer en geschiedenis. Met De geheime oorsprong van Tom Vaderlaken duik je in een complot rondom een verdwenen oertekst van het scheppingsverhaal. Een filmisch geschreven thriller voor liefhebbers van Jeroen Windmeijer en Dan Brown. Lees op Hebban een sneak preview en schrijf je in voor de leesclub.

Schrijf je in voor de Hebban Leesclub met De dwalenden
Met haar debuutthriller De witte kamer trapte Samantha Stroombergen de reeks rond rechercheur Léon Coeur en zijn nichtje Hanna af. Ze won er de Gouden Strop mee en werd genomineerd voor de Hebban Debuutprijs. Vandaag verschijnt het derde boek in de reeks, De dwalenden, waarin Léon en Hanna worden geconfronteerd met een oud trauma. 

Via onderstaande button kom je op de overzichtspagina terecht van alle winacties en leesclubs waar je je momenteel voor in kunt schrijven.

Naar het volledige artikel

Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2141 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban giveaways en leesclubs: Schrijf jij je in voor 'De dwalenden' of 'De geheime oorsprong'?

Gerelateerd

Gesponsorde boeken