Advertentie

Hebban Newsroom

20
juni 2021
om 08:00

Hebban giveaways en leesclubs: Schrijf jij je in voor de leesclub met 'Wiel van fortuin'?

Hebban organiseert regelmatig winacties en leesclubs. Hier kun je je nog een aantal dagen voor inschrijven:

Winacties

Maak kans op een van de vijf exemplaren van Het kattentheater van Mensje van Keulen
Mensje van Keulen schrijft al haar hele carrière over poezen en katten. Nu ze dit jaar haar vijftigjarige schrijverschap viert, worden al deze stukjes voor het eerst gebundeld in één geïllustreerde uitgave. Van journalistieke stukken tot verhalen en van gedichten tot kattencorrespondentie – je kunt het boek nu winnen.

Win een van de vijf exemplaren van De stier van Mascha Gesthuizen
In De stier van Mascha Gesthuizen gaat het om leven en overleven. De dynamische roman zit vol verrassende wendingen. Hoe blijf je overeind als niemand je helpt? Maak kans op het winnen van De stier in deze Hebban winactie!

Leesclubs 

Schrijf je in voor de leesclub met De geheime oorsprong
Spanning, mysterie, sfeer en geschiedenis. Met De geheime oorsprong van Tom Vaderlaken duik je in een complot rondom een verdwenen oertekst van het scheppingsverhaal. Een filmisch geschreven thriller voor liefhebbers van Jeroen Windmeijer en Dan Brown. Lees op Hebban een sneak preview en schrijf je in voor de leesclub.

Schrijf je in voor de Hebban Leesclub met De dwalenden
Met haar debuutthriller De witte kamer trapte Samantha Stroombergen de reeks rond rechercheur Léon Coeur en zijn nichtje Hanna af. Ze won er de Gouden Strop mee en werd genomineerd voor de Hebban Debuutprijs. Vandaag verschijnt het derde boek in de reeks, De dwalenden, waarin Léon en Hanna worden geconfronteerd met een oud trauma. 

Schrijf je in voor de Hebban Leesclub met Wiel van fortuin
Wiel van fortuin is de debuutroman van David Persons, die daarmee een roman aflevert over het belang van de vader/zoon-relatie. Aan de pokertafel in Las Vegas blikt Daan terug op hun gezamenlijke geschiedenis, een droom waarvoor hij zijn leven tijdelijk heeft opgeschort.

Via onderstaande button kom je op de overzichtspagina terecht van alle winacties en leesclubs waar je je momenteel voor in kunt schrijven.

Naar het volledige artikel

Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2141 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban giveaways en leesclubs: Schrijf jij je in voor de leesclub met 'Wiel van fortuin'?

Gerelateerd

Gesponsorde boeken