Meer dan 4,9 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Mascha Gesthuizen Auteur

Hebban-auteur


73 lezers volgen deze auteur

Mascha Gesthuizen

Spots 43 Topics 2

Mascha Gesthuizen (1969) werkte tot 2014 als huisarts. Onbewust verzamelde ze in haar hoofd situaties en voorvallen die erom schreeuwden verteld te worden. Als schrijver weekt ze deze gebeurtenissen los van hun oorsprong en vat de beelden in tekst om de wereld te laten zien wat zich achter onze deuren afspeelt. In 2018 verscheen van haar hand Halverwege het einde, een roman die is gebaseerd op ware gebeurtenissen. In 2021 verscheen de stier. De stier is een roman waarin diverse maatschappelijke thema's verwerkt zijn. Het verhaal van de stier is deels tijdens de coronacrisis geschreven. Tijdens deze crisis waarin we opgesloten zitten met onze gezinnen, is de dreiging van huiselijk geweld groter. Terecht wordt hier aandacht voor gevraagd. Maar bedenk dat huiselijk geweld van alle tijden is. Na de coronacrisis zal dit niet voorbij zijn. Niet voor niets is het spreekwoord ‘elk huis heeft zijn kruis.’ Ook huiselijk geweld kan dat kruis zijn. In 2022 verscheen Hannes keuze. In deze derde roman staat de ouder-kindrelatie centraal. Keuzes die je maakt, hebben vaak grotere gevolgen voor relaties met de mensen om je heen en dan kun je niet anders dan daarmee dealen. Lees hoe Hanne en Chrissie gevormd worden door de keuzes van de mensen om hen heen en de keuzes die ze zelf in hun leven maken.

Nieuwste boek

Updates van Mascha Gesthuizen

Moederdagblog
08 mei 2022 1 like
  Meer updates

Topics

Laten leiden door reviews?
door Mascha Gesthuizen 24 reacties 1 like
Waar treffen wij elkaar?
door Mascha Gesthuizen 8 reacties 1 like

Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Mascha Gesthuizen