Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

23
februari 2020
om 08:00

Hebban Thriller Tiendaagse dag 3: Thrillers van 25 woorden

Het is Thriller Tiendaagse op Hebban! Tien dagen die in het teken staan van de oorspronkelijk Nederlandstalige thriller. Elke dag vind je een overzicht in Newsroom van alles wat er te lezen en te doen is op de website. Vandaag de derde dag. 

Schrijfwedstrijd
Vandaag kun je eeuwige roem winnen op Hebban en wie wil dat nou niet? We gaan de 25 woorden-thrillerschrijfwedstrijd doen! Het klinkt als een klein klusje, 25 woorden, maar het is nog een hele kunst. Doe je mee?

Sneak preview
Vandaag is de sneak preview te lezen van het nieuwe boek van Jo ClaesVan de hemel in de hel verschijnt in maart 2020 en jij kan hier nu alvast een aantal pagina’s uit lezen. Jo Claes heeft al meer dan 20 boeken op zijn naam staan, waaronder de succesvolle reeks met inspecteur Thomas Berg.

Tip een boek bij…
Leuk, al die Amerikaanse, Noorse of Zweedse thrillersauteurs, maar tijdens de TTD draait het om oorspronkelijk Nederlandstalige thrillers. We geven je tips bij bekende thrillers, zodat je de volgende keer een vergelijkbaar boek van eigen bodem op kunt pakken. Vandaag tippen we boeken bij Voor ik ga slapen van S.J. Watson. Zelf tips? Laat ze weten onder het artikel!

Blog van Willem Asman
Wat is het belangrijkste in een thriller? Juist! De plot en de daarbij behorende wendingen, natuurlijk. Zij laten de lezer raden, beven, verafschuwen en puzzelen. Hebban vroeg 10 Nederlandse thrillerauteurs naar hun ervaringen met plots & twists. Vandaag een blog van Willem Asman.

Win een thrillerpakket
Tijdens de Thriller Tiendaagse geven we dagelijks een boekenpakket aan thrillers weg. Wil jij meedoen? Je kunt je elke dag weer opnieuw inschrijven om kans te maken. 

Wat vind jij het leukste artikel van de Thriller Tiendaagse vandaag?  Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2424 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Thriller Tiendaagse dag 3: Thrillers van 25 woorden

Gerelateerd

Over

Jo Claes

Jo Claes

Jo Claes (1955) is een Vlaamse auteur, en daarnaast leraar Engels en Nederlands...

SJ Watson

SJ Watson

SJ Watson (Stourbridge, 1971) is een Engelse auteur. Hij studeerde aan de unive...

Willem Asman

Willem Asman

Willem Asman (1959) studeerde Nederlands en voltooide in 1985 zijn studie aan d...


Gesponsorde boeken