Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Erotische verhalen voor of met vrouwen?

A van Steeg 22 mei 2024
Erotische verhalen voor vrouwen is het nieuwste werk van Archimysticus. Hij brengt zijn boeken onder eigen beheer uit en ondertussen vinden steeds meer lezers zijn boeken. Weet hij met zijn nieuwste werk de lezer te overtuigen met zijn erotische verhalenbundel?

Zodra ik begin te lezen met het eerste verhaal genaamd Euterpe herkende ik zijn geheel eigen schrijfstijl weer. Enerzijds is deze direct en beeldend en anderzijds ook wel doorzeeft met gevoel en natuurlijk erotiek. In zijn korte alleenstaande verhalen wordt geschreven over 7 verschillende vrouwen, die diverse leeftijden kennen en elk een andere ervaring en setting meemaken. Waar het eerste verhaal gaat over een feest met studenten, is er ook een verhaal te lezen die zich afspeelt in Noorwegen. Hier laat de auteur zien dat hij zijn verhalen in verschillende settingen toch kan uitwerken tot een kort verhaal.

Net als in zijn voorgaande boeken is zijn schrijfstijl heel kenmerkend en de lezer die meer boeken van hem heeft gelezen zal zijn schrijfstijl direct herkennen. Deze is dit keer beeldend, geschreven met een scherpe pen en zeker erotisch, maar omdat het korte verhalen zijn komen niet alle verhalen even sterk uit de verf dit keer. Toch weet ik zijn verhalen voor een deel wel te appreciëren. Hij denkt goed na over zijn verhalen en geeft hier dan een eigen draai aan.

Erotische verhalen voor vrouwen heb ik over een week verspreid zodat ik elke dag een verhaal las. Daarnaast las ik dan verder in mijn andere boek. Ik vind deze bundel niet zijn sterkste verhalenbundel omdat ik bij meerdere verhalen diepgang miste. Misschien dat het ook kwam door het thema waardoor het geheel ook minder diepgang kon krijgen doordat het korte verhalen zijn.

Ik denk dat Archimysticus zeker door moet blijven gaan met schrijven. Zijn drijfveer om te schrijven is groot, naast zijn andere hobby's. Ik hoop dat meer lezers zijn verhalenbundels mogen vinden. Zijn korte verhalen zijn dan wel niet altijd even sterk in de basis, maar de gedachtegang achter zijn verhalen zijn goed doordacht. Ik geef Erotische verhalen voor vrouwen een krappe 3 sterren. Ik had dit keer minder binding met de verhalen uit deze bundel waardoor ik mijn sterren niet hoger kan weggeven.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van A van Steeg

Gesponsord

Ben Koenig stond zes jaar geleden aan het hoofd van de elite Special Operations Group van de US Marshals. Samen met zijn team jaagde hij op slechteriken en wist hij iedereen te vinden. Totdat Koenig op een dag zelf spoorloos verdween.

Privédetective Myron Bolitar en de beroemde basketbalcoach Greg Downing hadden een verleden als zeer persoonlijke rivalen en later als zakenpartners. Myron heeft zijn dood verwerkt – tot twee agenten zijn kantoor binnenlopen en eisen dat hij ze vertelt waar Downing is.

Anna 'Schone slaapster' Ogilvy stak vier jaar geleden zonder duidelijk motief haar twee beste vrienden dood. Ze verkeert sinds die fatale nacht in diepe slaap. Dr. Benedict Prince is forensisch psycholoog en de laatste hoop van het OM om de zaak-Anna O. op te lossen.

Blix leidde het onderzoek naar de vermissing van de jonge moeder Elisabeth Eie. Tot zijn eigen dochter om het leven kwam en hij werd gearresteerd voor het wreken van haar dood. Hij is inmiddels vrij en degene die Eie heeft vermoord heeft hém nu gevonden.

Privédetective Julia Stark krijgt bezoek van Per Günter Mott, eigenaar van een succesvol familiebedrijf. De ochtend na een grote vergadering op zijn landgoed heeft hij in zijn telefoon een foto gevonden van een bebloede, vastgebonden man, met een zak over zijn hoofd.

Thrillerliefhebber Nicky Hunter correspondeert al jaren met de befaamde schrijver Sebastian Trapp, wiens eerste vrouw en zoon twintig jaar eerder spoorloos zijn verdwenen. Hij vraagt Nicky zijn biografie te schrijven, maar waarom wil hij nu opeens wel praten over zijn verleden?

King schrijft over het lot, sterfelijkheid en geluk. In zijn korte verhalen buigt hij de realiteit naar zijn hand en creëert hij een werkelijkheid waar alles kan gebeuren. Elk van deze verhalen kent spanning, vreugde en mysterie – elk verhaal voelt iconisch.

De Zweedse minister van Justitie wordt bedreigd en tegelijkertijd wordt er een stapel menselijke botten gevonden in de metro van Stockholm. Wat gebeurt er in de tunnels diep onder Stockholm? En wie zit er achter de minister aan?

Puck gaat undercover bij een realityprogramma om onderzoek te doen naar de geruchten over manipulatie van kandidaten. Dit seizoen moet het programma spraakmakender worden dan ooit – maar ten koste van wat?

Privédetectives Barbara en haar dochter Kim krijgen een opdracht van een bekende Nederlander, die wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Wie loopt straks het meeste gevaar, hun cliënt, Barbara of ... Kim?