Vuurwerk in Pearl Harbor
Pearl Harbor deel 4 en natuurlijk weer een nieuwe romance, hoe kan het ook anders.
Archer is een nieuwkomer in het pittoreske dorp. Blijkbaar heeft hij een dochter van vijf waarvan hij het bestaan niet wist. Wanneer de moeder overlijdt, wordt Archer gezocht en krijgt hij voogdij over het kind dat tot dan toe in Pearl Harbor woonde. Archer huurt tijdelijk een woning in het dorp, maar is niet van plan te blijven. Hij wil terug naar zijn wereld. Hij is chef-kok in een Parijs restaurant en wil daar zo snel mogelijk terug naartoe, samen met zijn dochter.
Om zijn dochter te laten wennen aan de situatie blijft hij enkele maanden in Pearl Harbor. In tussentijd is hij op zoek naar een job en die vindt hij, als kok in het pannenkoekenhuis. Hij moet dus wel overdag werken en huurt daarom een oppas in, Iris. Om het leven makkelijker te maken trekt Iris in bij Archer, zodat ze zo goed mogelijk voor zijn dochter kan zorgen.
En natuurlijk voel je het al aankomen. Zowel Iris als Archer zijn twee gekwelde zielen wanneer het op werk en liefde aankomt. Zet twee gelijkgestemde zielen samen en er ontstaat vuurwerk. Hoe het vuurwerk zich verder ontpopt, daarvoor moet je natuurlijk het boek lezen.
Deel 4 in de reeks gaat gewoon verder waar deel 3 is gestopt. Alles blijft hetzelfde: schrijfstijl, tempo, plot, waardoor je als lezer perfect weet wat je kan verwachten. Maar dat is niet erg. We varen gewoon verder op het Pearl Harbor bootje tot het eindelijk aan zal leggen in de haven.