Tegenvaller
Veel goede dingen over gehoord, dus toch maar eraan begonnen. Maar het viel vies tegen.
Het verhaal kennen we eigenlijk allemaal wel; een meisje dat opgroeit in n religieus gezin, als vrouw wordt onderdrukt, weinig begrip krijgt van leraren, vriendje, ed en los probeert te komen van het juk.
Onnodig moeilijke woorden en zinnen worden afgewisseld met onnodig grove bewoordingen. Zoals gezegd; het verhaal is ook niet nieuw of vernieuwend.
Het komt over alsof ze nog (te) jong is om een gedegen verhaal en boodschap neer te zetten. Ze schopt en vecht (zie hier het onnodige grove) en probeert bij tijd en wijle wijs over te komen (zie hier de onnodig moeilijke zinnen).
Kortom; de moeite niet waard en schrijven blijkt maar weer een echt vak te zijn.