Verbonden
We maken een sprong in de tijd.
Liv de dochter van Emma en Colt studeert en woont in een eigen appartement, eindelijk kan ze haar eigen leven lijden zonder bemoeienis van haar vader en broers. Ze is echt een goede student en werkt hard om met een goed resultaat haar studie af te ronden. Maar dan komt er opeens een knappe spannende man haar leven inlopen. Terwijl zij samen uitzoeken wat ze voor elkaar voelen, komen haar vader en broers even kijken of hij wel goed genoeg is voor haar, maar Liv laat zich niet uit het veld slaat. Toch?
Sanne van Ooijen wat is dit deel goed. Ik was al heel gelukkig van de eerste drie delen maar hier werd ik even weggeblazen. Wat ben ik blij dat Liv haar eigen deel heeft gekregen en wat is Zayn een heerlijke man. Het was werkelijk waar iedere bladzijde genieten. Met genoeg spicy en spanning scènes . Maar ook weer heerlijke humor. Zeker de Reeds vrouwen hebben genoeg zelfspot. De Reeds mannen ja die hebben eigenlijk nog veel te leren…… Maar ik hoop dat Mason en Noah, met neven Olivier en Elijah ook ooit hun eigen deel kijken want dat verdienen ze toch wel.
Het is wel beter om de eerste drie delen van de Keerpunt serie te lezen inboezemt volgorde: Verloren, Verleden, Verslagen