Weer een hele fijne feelgood!
Na jarenlang haar energie in haar gezin te hebben gestopt, is het tijd dat Robyn aan zichzelf gaat denken. Dit is een hele uitdaging met twee kinderen die veeleisend zijn, haar vriendin die afstevent op een huwelijkscrisis en een ex man die veel fouten maakt. Als er een uitnodiging van haar oudtante Lillian komt, die haar uitnodigt om de zomer in Santa Barabara door te brengen, besluit ze om te gaan.
Maar het blijkt moeilijker om weg te lopen van alles dan gedacht. Toch voelen alle familieperikelen op Santa Barbara een stuk minder zwaar en geniet ze volop van het zonovergoten landhuis van haar tante. Wanneer Mason Bishop op haar pad komt lijkt ze stiekem weer te geloven in de liefde.
Ik mocht dit heerlijke boek lezen voor de Boekenlounge van World of Romance. Hoewel ik wel eerder eens iets las van Susan Mallery en daarvan had genoten, was ik erg benieuwd naar haar nieuwste roman. En die nieuwsgierigheid werd beloond want wat heb ik genoten.
De opbouw van het verhaal is heerlijk. Zoals je dat echt wil in een fijne feelgood. Het verhaal heeft veel gebeurtenissen en heerlijke personages. Het draait uiteindelijk om Robyn, moeder van een gezin van twee die een hart van goud heeft en echt alles over heeft voor haar kids. Ze cijfert zichzelf veel te vaak weg, maar heeft hier ook zo haar redenen voor. Wat een lief mens, wat hield ik van deze vrouw. Haar dochter Harlow daar tegenover vond ik in eerste instantie een hele irritante vrouw, ontzettend verwend, een secreet en vooral alleen maar met zichzelf bezig. Maar gaande weg wist ze me toch te raken. Haar ontdekkingstocht naar zichzelf kreeg uiteindelijk een mooie wending en oooo wat begon ik haar te begrijpen. Ook de overige personages waren heel erg fijn. Een irritante ex, een heerlijk nieuwe liefde en uiteindelijk hartverwarmende mensen die allemaal het beste voorelkaar wilden.
De schrijfstijl van Mallery blijkt elke keer weer heel erg fijn. Ze sleept je heerlijk mee in een feelgood en weet je zo te boeien dat je in één keer het boek uit wil lezen. Dat heb ik ook deze keer weer gedaan. Uiteindelijk heeft het verhaal ook nog een klein beetje diepgang want Mallery wil je met dit verhaal zeker een mooie boodschap meegeven.
Wil je ontdekken welke? Ik zou zeggen ga dit boek lekker lezen want je hebt gegarandeerd enkele hele fijne leesuurtjes waarin je alleen maar geniet en even helemaal verdwenen bent uit de werkelijkheid en je vertoeft op Santa Barbara!