Virtueel spel

Amarins 28 mei 2025
Lise ontvangt een verleidelijke uitnodiging om zich opnieuw in te schrijven voor een romantische spelbeleving in het Kasteel van de Zeven Zonden en Zeven Deugden. Ze zoekt contact met Ayden,haar spelpartner, maar hij lijkt van de aardbodem verdwenen. In een laatste poging hem te bereiken stuurt ze een email. Ze stelt voor elkaar nog één keer te ontmoeten, zonder afspraken vooraf en vol overgave. En dan komt zijn reactie: hij zal er zijn.
Het spel begint, maar Lise begint te twijfelen. Waarom reageerde Ayden niet op haar eerdere berichten? Ze wil antwoorden, maar een goed gesprek is geen optie. Eerst moeten ze zich overgeven aan het spel, ver buiten hun comfortzones.

Na het eerste deel in de Kasteelsuite-serie, Verleidelijk spel, gaat het verhaal van Lise nu verder. Net als in het eerste deel is het vanaf de eerste bladzijde weer smullen van fijne personages, een originele setting, steamy scènes en leuke en grappige situaties.

Lise en Ayden kennen we al uit het eerste deel. In dit tweede deel leer je ze beter kennen, leer je nog meer over hun gevoelens en karakters en kun je weer heerlijk om ze lachen. De verschillende scenes zijn met veel humor neergezet en daardoor blijft het verhaal heerlijk luchtig.

Je waant je helemaal in de omgeving van Lise en Ayden op het kasteel. De beeldende schrijfstijl en de beschrijving van de omgeving maken dat je je in een heerlijk romantische setting begeeft. De fijne liefdevolle en steamy scenes dragen bij aan dit mooie en originele verhaal en je kunt heerlijk een paar uurtjes zwijmelen.

Vooral de originele verhaallijn vind ik in deze serie erg tof. Het avontuur waarin Lise en Ayden terecht komen is uniek en heb ik nog niet eerder ergens gelezen. Super tof gedaan, hartverwarmend en vooral een heerlijke romance.

Dat het boek door twee auteurs is geschreven merk je helemaal nergens. Super knap hoe alles in elkaar verweven wordt en hoe de personages, de thema’s en de mooie verhaallijn neergezet worden. Het leest lekker vlot, het is elke bladzijde genieten en dit verhaal kun je alleen maar dichtslaan met een voldaan gevoel.

Virtueel spel is een geweldig tweede deel uit de serie en laat je smachten naar het derde deel. Van de auteurs zelf hoorde ik al even kort waarover dit zal gaan en dan kan ik alleen maar nieuwsgierig zijn. Want eindelijk krijgen we denk ik antwoorden op een aantal vragen waarmee je als lezer blijft zitten. Ik kijk er naar uit!

Meer recensies van Amarins