Een prachtig tweede deel!

Amarins 25 juni 2025
Jack en Emma zijn twee zielen die elkaar gevonden hebben temidden van hun jeugdtrauma’s. Hun liefde is intens, puur en vol passie; in elkaars armen ervaren ze een samensmelting van harten en zielen. Maar wanneer een mysterieuze dreigbrief hun wereld op zijn kop zet, worden de fundamenten van hun relatie op de proef gesteld. Met elke letter van de dreiging voelen Emma en Jack de kwetsbaarheid die hen zo dichtbij elkaar bracht, maar ook de schaduw van angst die tussen hen opdoemt. Terwijl ze samen de strijd aangaan tegen een onbekende vijand, ontdekken ze dat de ware kracht van hun liefde niet alleen ligt in de connectie die ze delen, maar ook in hun vermogen om samen te vechten voor wat ze waard zijn.

Na het lezen van het eerste deel uit de Everly Creek-serie, Gebroken maar compleet, was ik zo benieuwd naar het tweede deel. Dat ik mee mag doen met deze blogtour vind ik fantastisch want daardoor las ik meteen verder.

Wat heb ik weer genoten van Jack en Emma. Hoewel ik deel één in één ruk uit las heb ik van dit deel nog meer genoten. De onderlinge relatie tussen Jack en Emma en wat de gebeurtenissen met hen doen zijn zo levensecht beschreven en zo mooi uitgewerkt dat je geboeid blijft, smult van dit verhaal en ondertussen meepuzzelt wie de veroorzaker van alle spanning in dit verhaal is. Ik werd verrast door de uitkomst, had dit niet aan zien komen en was een klein beetje van slag.

De schrijfstijl van Suzanne typeert zich als vlot, meelevend, spannend en bij tijd en wijle spicy en sexy. Het is volop genieten van elke bladzijde die je omslaat en je wilt niet dat dit verhaal eindigt.

De groei die Suzanne in haar schrijven door heeft gemaakt wordt in dit deel heel erg duidelijk. Het heeft meer spanning dan het vorige deel, de personages krijgen nog meer diepgang en de onderlinge verhoudingen, de emoties en de gevoelens worden levensecht uitgewerkt en maken dat je dit boek met een lach en een traan kunt lezen. Je waant je helemaal op de ranch en voelt je helemaal aanwezig tussen de paarden.

Weergaloos maar kwetsbaar is een spicy romance die je meeneemt in en emotionele rollercoaster. Het verhaal geeft een duidelijke boodschap af: werkelijke liefde overwint de moeilijkste situaties. Ik kijk nu al uit naar het vervolg want ik wil nog veel belevenissen op de ranch van Jack en Emma. In het volgende deel leren we Tom & Ally beter kennen, die we ook al tegenkwamen in dit deel.

Meer recensies van Amarins