Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Liefde, natuurlijk

AnneHut 03 november 2023
Scones en spotlights is een waanzinnig leuke aftrap van de serie ‘Liefde, natuurlijk’. In deze serie volgen we de verhalen van vier vriendinnen, die erg verschillende levens leiden, maar toch altijd weer op elkaar terug kunnen vallen. We trappen af met het verhaal van Cleo, die na een viral video wordt benaderd om mee te doen aan een televisieprogramma die haar muziekcarrier een kickstart kan geven. En dat is wat Cleo altijd al gewild heeft, maar houd ze zich staande in de showbiz wereld?

‘Liefde, natuurlijk’ is al wat ouder werk van Susan Muskee, dat merk je wanneer je hiervoor meer recent werk van haar hebt gelezen. En dat bedoel ik absoluut niet slecht! Haar personages hebben altijd sprankelende persoonlijkheden en de humor van haarzelf. Het gaat er lekker chaotisch aan toe, maar met een duidelijke en strakke verhaal lijn. Je merkt in haar nieuwere boeken alleen dat haar schrijfstijl zich heel mooi heeft ontwikkeld. De verhalen van Susan stralen altijd van energie, iets wat je niet onbekend voorkomt wanneer je haar podcast Liefteratuur luistert.

Normaals gesproken ben ik meer fan van standalones dan van series, maar in dit geval maak ik graag een uitzondering! Ik ben ontzettend benieuwd hoe de levens van deze vriendinnen verder gaat en lees deze serie zonder morren uit!

Reageer op deze recensie

Meer recensies van AnneHut

Gesponsord

Als lezer word je uitgenodigd mee te denken en krijg je voldoende hints en vermoedens toegespeeld en toch sta je continu op het verkeerde been.

Doe mee aan de Hebban Boek van de Maand Challenge en lees mee met de Hebban Crew. 16 verrassende boeken in 16 maanden!