Wat een leuke serie is 'Het ministerie van oplossingen' !

AnneLies 18 mei 2025
Voor de Boekenbingo moest deel 6 ( Het dagboek van Benjamin Silver) gelezen. Deze heb ik via de online bibliotheek geluisterd omdat deze nog niet via de bieb of online te lezen was. Daarbij bij wel deel 1 van de serie gelezen. Daardoor was het deel 'Het dagboek van Benjamin Silver' wel beter te begrijpen.
Spannend boek, met mooie oplossingen voor problemen die ieder kind zal kunnen herkennen.
Voor het lezen van de hele serie lijkt het me toch fijn om eerst deel 1 gelezen te hebben. Daarna zal de volgorde misschien niet meer uitmaken. Wel leuk dat deel 6 gaat over het ontstaan van de Zilvermannen waarover je in deel 1 al leest.
Mooi om tijdens het lezen te ontdekken hoe de karakters van Nina, Alfa en Ruben zijn.

Meer recensies van AnneLies