Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Het Ministerie van Oplossingen en het spook van de
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 8 4 6 3 0 2 0 1 0

Het Ministerie van Oplossingen en het spook van de Haviksburcht

14

Rank 2054 Gelezen 15 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 36 Favoriet 1 Recensies 2
Junior   Topics 0

Het Ministerie van Oplossingen gaat op reis!

Al vijfendertig jaar staat de Haviksburcht leeg. Volgens de buurtbewoners in de Zwitserse heuvels spookt het er. Maar is dat wel zo?

Een paar kilometer verderop wordt de Internationale Conferentie voor alle Ministeries van Oplossingen ter wereld gehouden. Daar ontmoeten Nina, Alfa, Ruben, Kai en mevrouw Vis de veertienjarige Elin van het Zwitserse Ministerie. Zij neemt de kinderen mee naar de Haviksburcht. Als ze bewijzen dat het er niet spookt, kunnen er weer mensen wonen. Ze gaan direct op zoek naar een logische verklaring voor alle enge verschijnselen. Maar waarom krijgt Nina steeds kippenvel als ze de verlaten burcht binnen gaat? En wat is er aan de hand op de conferentie, waar de volwassenen steeds bozer op elkaar worden?

Het Ministerie van Oplossingen en het spook van de Haviksburcht is een spannend verhaal over een spookachtige legende, met een vleugje internationale samenwerking, minstens één achtervolging én natuurlijk Zwitserse chocolademelk.

+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 10-12 jaar
Aantal pagina’s
272
Uitgeverij
Unieboek | Het Spectrum
Eerste editie
17 februari 2023
Laatste editie
17 februari 2023
ISBN
9789000385065


Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het Ministerie van Oplossingen en het spook van de Haviksburcht

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.