Ontroerend en actueel

AnneSwart 18 november 2025
Van uitgeverij Letterdelta de debuutroman van
Norma de Jong mogen ontvangen.
Deze ontroerende roman heet:
"De prijs van geheimen".
Op de cover zie je een jongen en een meisje kijkend naar een herenhuis.
De schrijfstijl is zo liefdevol en ontroerend.
Op het einde van deze roman is er een muziek lijst met de gespeelde muziek in deze roman. Of je kan de QR-code scannen die ook vermeld is.

Deze roman begint naar aanleiding van een rouwadvertentie waarin staat dat Charlotte (1957) is overleden.
Een tweeling staat centraal in deze roman. Het ontroerende vind ik dat hun geheim tot aan hun overlijden binnen de familie is gebleven.
Deze roman speelt zich af in de periode van 1912 tot en met 1983. De personages en hun beweegredenen worden op een liefdevolle en ontroerende wijze beschreven. Klassieke muziek speelt ook een zeer belangrijke rol in deze roman. Ieder personage gaat anders om met deze geheimen binnen een familie. Ik weet wel zeker dat in iedere familie wel een geheim is.
Deze roman is een aanrader. Je zal je verbazen hoe ontroerend deze roman is. Ik ben benieuwd naar een nieuwe roman van Norma de Jong.

Meer recensies van AnneSwart