Wil je je "lot" weten?
Van Uitgeverij Hartklopper de
literaire thriller "DE BOEKEN" van auteur Nico Kwakman mogen ontvangen. Dank je wel.
Op de cover zie je een oudere man achter een lessenaar. Hij is aan het schrijven en een kist waarop iets ligt.
De titel "DE BOEKEN" raakte mij, omdat ik van boeken hou.
De schrijfstijl vind ik fantastisch. Je raakt al op de eerste pagina gefascineerd. Ik wilde doorlezen.
Joris koopt buiten Tanja om een huis om mee te speculeren. Tanja is verbijsterd en wilt naar het huis kijken. Tanja dringt aan om naar het dorp te verhuizen. Ze gaan beiden kijken op de zolder en zien daar een boekenkist met oude handgeschreven boeken.
Een oudere man komt naar hun toe en zegt dat hij het zakelijk recht heeft om de zolder te gebruiken. Hij is boekhouder en werkt bij een organisatie. De boekhouder zegt dat de vorige bewoner is overleden. De vorige bewoner wilde zich niet bij "het lot" neerleggen. Als de boekhouder weg is rennen ze beiden naar boven. Kijken in de boekenkist en zien met inkt geschreven boeken.
Tanja stort zich in het dorpsleven. Opeens heeft zij eenn boezemvriendin. Haar man, hoort Tanja uiteindelijk, is leadzanger van de coverband Led Zeppelin. Tanja is een een enorme fan van de originele band. De originele band is met name bekend geworden door het lied "Stairway to Heaven". Joris houdt zich afzijdig. Maar hij is nieuwsgierig naar de inhoud van de boeken. Is dit wel verstandig om je "lot" te willen weten? Dit lees je in deze literaire thriller.
Deze thriller zet je aan tot nadenken. Zou jij je "lot" willen weten?
De titel "DE BOEKEN" raakte mij, omdat ik van boeken hou.
Deze thriller zet je aan tot nadenken. Zou jij je "lot" willen weten?