En ongelofelijk thriller
Van Uitgeverij Keytree de thriller van auteur Ingrid Leungen mogen ontvangen. De titel is:
" Terug naar huis". Het is het vervolg op "Eerlijk gevonden". Dit laatste boek heb ik niet gelezen. Ik heb het als stand alone gelezen, mijn inziens, niets gemist.
Op de cover zie je een boom met twee verschillende takken die in brand staan.
De schrijfstijl is fijn. Het leest gemakkelijk. Je wilt doorlezen.
Regelmatig wordt op het trieste leven van de diverse personen teruggekeken.
Deze bloedstollende thriller begint waar het verhaal ook eindigt.
Sofia heeft een dominante en hardvochtige echtgenoot. Hij doet zeer denigrerend tegen haar. Behandelt haar als grof vuil.
Samen hebben ze een makelaarskantoor. Totdat haar echtgenoot een hartinfarct krijgt en Sofia het heft in handen neemt. Ze heeft de macht over hem en past dit ook van harte toe. Sofia weet dat hij een minnares en een kind bij haar heeft. Buiten haar echtgenoot om heeft ze een afgelegen bungalow in een bos gekocht. Sofia neemt Jaden, een makelaar aan, om haar te helpen. Jaden komt er achter dat Sofia een dubbele agenda heeft. Waarom houdt Sofia een jongen gevangen? De beerput wordt langzaam open getrokken.
Deze thriller gaat onder andere over vernedering, leugens, een bijzondere gave en moord. Ik ben erg onder de indruk van deze thriller. Met name door niet gewenst te zijn als kind je kan veranderen in een compleet ander persoon. Ik zou deze adembenemende thriller daarom aanraden en meer van deze geweldige auteur willen lezen.