Adembenemend
Van Uitgeverij Hartklopper de thriller van de Auteur Jeany Bijloo
mogen ontvangen.
De titel is "Ziek van jou"
Grenzeloos & Volmacht. Twee spannende korte thrillers.
De cover oogt luguber en de twee korte thrillers zijn ook luguber.
Maar wel met een boodschap er in verstopt.
De schrijfstijl vind ik imponerend. Korte hoofdstukken, teruggrijpen naar het verleden. Het zijn korte thrillers. Het leest als een volledig boek. De spanning vind ik bij beide thrillers enorm.
Grenzeloos
Een man, conducteur, loopt naar zijn werk. Hij wilt spanning en niet de dagelijkse sleur. Hij doet een lugubere vondst.
Elena is een positieve, vriendelijke vrouw. Ze is lerares en houdt van
'haar kinderen'. Toevallig loopt ze in de supermarkt tegen Cody Custers aan. Cody heeft een slechte thuissituatie gehad. Zijn ouders gaven hem geen liefde en hadden altijd ruzie. Cody is geobsedeerd door Elena. Stalkte haar en later ook haar dochter. Maar dan gebeurt er iets ergs. Het wordt wereldnieuws. Maar Cody zegt dat Elena de liefde van zijn leven is. Rechercheur Jamie is belast met het onderzoek en komt uiteindelijk in een ongekende situatie terecht. Hoe loopt dit af, met de conducteur, Elena en Cody.
Volmacht
Hij, de arts die uit zijn ambt is gezet, noemt zich 'de aardse verlosser'. Zijn broer is overleden en heeft ook veel geleden. Hij heeft zich voorgenomen dat niemand meer mag lijden.
Carmen heeft, volgens haar moeder, een ziekte. Haar moeder lijdt aan het syndroom van Münchhausen by Proxy. Carmen weet dit niet en is altijd moeilijk, misselijk en zwak. Na het overlijden van haar moeder, haar steun en toeverlaat, voelt zich verloren. Ze vraagt om euthanasie, maar dit verzoek wordt afgewezen. Carmen gaat op zoek naar een alternatief. Uiteindelijk komt Carmen achter de waarheid. Dit heeft voor Carmen grote gevolgen.
Deze twee korte thrillers zijn ontzettend spannend. De boodschap die ik eruit haal is wat een opvoeding met je kan doen (Grenzeloos). Maar ook wat een trauma met je kan doen (Volmacht). Deze thriller "Ziek van jou" is echt een aanrader voor diegene die van thrillers houdt. Je krijgt er zeker geen spijt van.
mogen ontvangen.
De titel is "Ziek van jou"
Grenzeloos & Volmacht. Twee spannende korte thrillers.
De cover oogt luguber en de twee korte thrillers zijn ook luguber.
Maar wel met een boodschap er in verstopt.
Grenzeloos
Elena is een positieve, vriendelijke vrouw. Ze is lerares en houdt van