Liefde voor muziek en vriendschap

AnneSwart 26 november 2025
Van Uitgeverij Keytree de inspirerende roman:
"Hemelvuur" mogen ontvangen. De auteur is Alie Seubers.
De cover is schitterend. Een saxofoon en water met een donkerrode gekleurde lucht.
De titel is toepassend voor deze roman.
De schrijfstijl is aantrekkelijk en leest gemakkelijk.

De hoofdpersoon is Hanneke Lindeman, kapster en ze speelt saxofoon. Ze wordt gevraagd als vervanger voor de band Silverstones, omdat de saxofoniste ziek is. Voor het optreden vindt er een accident in de lift plaats. Hanneke voelt zich na het concert niet goed en gaat wandelen waar een angstig incident plaats vindt. Door de rust in Denemarken vindt Hanneke een nieuwe uitdaging de poldermolen. Hanneke heeft een vriendschappelijk band met de leden en heeft een oogje op een van hen, op toevallige dierbare ontmoetingen, een liefde, een schaduw die haar volgt, een onverwachte vriendschap die haar als bandlid niet wilde. En een einde wat je niet verwacht.

Deze fantastische roman gaat over muziek, liefde, jaloezie, vriendschap, polygamie. Deze roman geeft inzicht hoe je met hulp van vrienden kan veranderen. Het gaat om hoop.
Deze roman heeft me echt geraakt.

Meer recensies van AnneSwart