Advertentie

Leontine van Hooft is corporate antropoloog, ondernemer en de inspirerende spreker en auteur van het inspirerende en prijzenwinnende boek

‘De Kracht van Afrikaans denken’.

Haar trainingen hebben al 250+ ondernemers geholpen met betrekking tot dienstverlening en klantgerichtheid. Daarnaast geeft zij nu ook deze filosofie/ gedachtegang door via haar artistieke boekenserie ‘De Kronieken van Ubuntopia’. In het voorjaar van 2020 verschijnt het tweede deel genaamd ‘Balla en Het Geheim van De Bron’.

De Kronieken van Ubuntopia 1 - Balla en het Woud der Legenden

In de kronieken van Ubuntopia lees je over Balla, hij is een griot: een wijze verhalenverteller. Hij is door de wijzen van de wereld geroepen om de oude verhalen aan jou door te geven, voordat ze verdwijnen.

[Ik neem je mee in m ijn woud der legenden mee op avontuur, naar andere culturen, ver weg van hier, naar mijn magische Afrika.]

Het mooie hardcover boek heeft een bijzondere cover. Het lijkt wel sprookjesachtig met bomen en lichtjes. Een grote krijger vertelt een mooi verhaal tegen de kinderen. Het ziet er mooi uit.

In dit eerste serieboek over een mooie wereld die Ubuntopia heet, maken we kennis met Balla. Hij is een Griot..een verhalenverteller. Hij krijgt een heel bijzondere opdracht, om te werken aan een mooie wereld. En dat kan hij niet alleen. Hoe bijzonder is dat?

In makkelijk te begrijpen taal lezen we wat Balla allemaal meemaakt. Hij ontmoet Aimee en vertelt haar mooie verhalen, over witte leeuwen en over Koning Lyango. Deze verhalen zijn gevuld met mooie tekeningen, en met 2 stripverhalen. Aimee helpt hem de mist te verjagen en samen versterken ze elkaar. Jong en Oud.

Het boek Balla en het woud der Legenden is een prachtig mooi boek. Het zal veel lezers erg aanspreken. Zowel jong als oud!

Waardering 5 sterren!!
Super genoten van dit mooie boek. Ook leuk om kado te geven!

Reacties op: Balla en het woud der Legenden is een prachtig mooi boek met een boodschap!

1
Balla en het Woud der Legenden - Leontine van Hooft
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker