Ontworteling

Annikavo 08 augustus 2024
Het boek gaat over journaliste Lara die afreist naar het Amazonegebied om daar voor haar opdrachtgever na te gaan waarom deze geen contact meer krijgt met zijn werknemers daar. Eenmaal aangekomen blijkt veel niet wat het lijkt.

Janine neemt je direct mee het verhaal in en voor je het weet waan je jezelf in het Amazonegebied. Tijdens het lezen van deze spannende ecothriller leer je ook over de ontbossing en hoe deze voornamelijk voor de westerse wereld is. Dus ontbossing voor soja, wat weer veevoer wordt en wat dan uiteindelijk weer het biefstukje op ons bord wordt. Zaken waar, ik tenminste, niet zoveel bij stil sta.

Ben je opzoek naar een thriller maar toch net iets anders dan de meeste, is dit een aanrader!

Meer recensies van Annikavo

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Verpletterende liefdesroman met spannende plotwendingen, tegen de achtergrond van ruige, bedreigde natuur. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.